Ledig tjänst: Penetrationstestare

Careers
 

Ledig tjänst: Penetrationstestare inom nätverk, webb, mobil och embedded

Vi söker: Dig med passion för IT-säkerhet som tycker att det är lika roligt att ta isär och förstå saker som att bygga dem.

Helt enkelt, vi söker en erfaren penetrationstestare för säkerhetstester, säkerhetsanalys och kodgranskning inom något eller några av följande områden: Nätverk och infrastruktur, applikationer (webb, mobil, native), cloud eller inbyggda system/embedded.

Vilka är vi?

Assured grundades ur och drivs av en passion för IT-säkerhet, med målet att göra verklig skillnad. Idag, nio år senare, är vi en framgångsrik verksamhet med spetskompetens inom säkerhet.

Assured förser organisationer med expertis inom IT-säkerhet i stort som smått, allt från fartyg till mikrochip. Efter lång tid i branschen vet vi vilka hot som finns därute. Därför strävar vi efter att ständigt vara vid den tekniska utvecklingens framkant. Genom våra tjänster, där vi både bygger och testar system, stärker vi våra kunders motståndskraft i dagens digitaliserade samhälle.

Vi ser en växande efterfrågan av pentester inom allt från nätverk och infrastruktur, till webb- och mobilapplikationer. Förra året identifierade och dokumenterade vi ~1000 sårbarheter och observationer, vilket resulterade i omfattande rapporter på över 1700 sidor. För att kunna möta efterfrågan och hjälpa fler kunder behöver vi bli fler.

Vad vi erbjuder

Assured är våra anställda och tillsammans bidrar vi alla till en öppen, respektfull och positiv stämning där stor vikt läggs på att alla ska trivas och må bra. Här kommer du att arbeta med erfarna kollegor i spännande projekt med branschledande teknik, så att du kan utvecklas och växa i din roll.

I vår kunskapstörstande organisation väntar en generös kompetensutvecklingsbudget, inspirerande konferenser och möjligheten att påverka vår resa framåt.

Dina arbetsuppgifter:

Som penetrationstestare hos Assured kommer du att utföra säkerhetsanalyser och tester, främst white-box, där du genom kod- och konfigurationsgranskning samt dynamiska tester analyserar testobjekt för att ge våra kunder rekommendationer för att förbättra sin tekniska IT-säkerhet. Resultatet från analyserna levereras typiskt i formen av en teknisk rapport som skrivs tillsammans med dina kollegor och presenteras för kunden. Därför är det viktigt att kunna kommunicera väl i både tal och skrift till mottagare med varierande teknisk kunskapsnivå.

Du kommer att vara involverad i hela leveransprocessen, från scoping till rapportskrivning och avrapportering till kunden. Vi värderar samarbete och delaktighet på Assured, vilket innebär både internt med kollegor i projekten men även med våra kunder.

Projekten genomförs oftast i team och sträcker sig vanligtvis över 1–4 veckor. Det är viktigt att du självständigt kan planera och strukturera ditt arbete samt ta ledarrollen i projekt.

Kompetensutveckling är av stor strategisk betydelse för Assured så hos oss kommer du få möjligheten att sätta dina färdigheter på prov genom att arbeta med olika testobjekt, teknologier och branscher som till exempel IoT, automotive, VPN, samhällskritisk infrastruktur, medtech med mera. Genom bland annat en aktiv internkommunikation främjar vi kunskapsdelning där du kan ställa frågor och diskutera lösningar, dela med dig av nyfunna verktyg eller tipsa om något nytt i branschen.

Meriterande certifieringar

  • OSCP
  • OSEP
  • OSWE
  • CRTO
  • CRTL
  • BSCP

Ansökan

Vill du göra världen till en säkrare plats? Sök idag via e-post till career@assured.se.

Your desk, your rules!